Delicious
Enkel deling av bokmerker med mulighet for å ha en knapp i nettleseren - 'post to del.icio.us'. Mulighet for å lage nettverk med folk du kjenner. Også mulighet for RSS-feed fra alle bokmerkene til en bruker, eller fra en brukers tag,

Diigo
Diigoer en noe mer avansert bokmerkedelingstjeneste, som gjør det mulig å understreke ting i teksten, opprette grupper som kan samarbeide og få anbefalt ressurser ut fra dine interesser.

Mister Wong external image moz-screenshot.jpg
Dette er et tysk produkt og den største europeiske bokmerketjenesten. Hvert bokmerke har en thumbnail med bilde av nettsiden ved siden av lenke, beskrivelse og tags, som du legger til selv. Hvis du synes thumbnailbildet er lite, kan du peke med musa di på et ikon ved siden av bokmerketittelen for å se et enda større bilde.

Klikker du på stjerneikonet, legger du det relevante bokmerket til dine "top bookmarks" og det er alltid lett tilgjengelig. Mister Wong lar deg knytte nettverk med vennene dine, men støtter ikke grupper.

simpy
simpy
Simpy
Simpy har en enkel design, men mye bra funksjonalitet. Simpy har grupper der du kan dele og diskutere bokmernker med venner og ukjente. Ved hjelp av watch lists lar Simpy deg abonnere på bokmerkerne til andre brukere. Du kan også sende bokmerker via epost.

I tillegg til bokemerker, kan du også lagre notater i Simpy. Du bruker en egen bookmarklet, markerer tekst på en hvilken som helst nettside og lagrer teksten som et notat i Simpy-kontoen din. Du kan taggge notater og søke i enten bare notater eller både notater og bokmerker. Mens bokmerkene kan deles, er alle notater priate.

Netvibes
Netvibes er en tjeneste som gir brukeren mulighet til å lage en startside for RSS-feeds og widgets fra andre nettsider. Store muligheter for å dele med andre brukere.

Google Reader
Google Reader er en tjeneste som gir brukeren mulighet til å lage en startside for RSS-feeds og widgets fra andre nettsider. Store muligheter for å dele med andre brukere.

Evernote
Evernote er et verktøy som gir brukeren anledning til å legge til huskelapper i form av tekst, bilder, video og tale. Evernote fungerer fra web på både Mac og PC og ikke minst fra mobil. Et nyttig verktøy som fungerer på flere plattformer.